Sommige producten levert Hapjesschaal alleen regionaal. Vul a.u.b. je postcode in om te zien of wij dit product in jouw postcodegebied leveren.


Feestbuffet

U bevindt zich hier:Home/Feestbuffet

Feestbuffet, gratis laten bezorgen voor een feestje!

We kennen het allemaal, de feestjes! Gezellig een feest met familie, vrienden of beiden. Wanneer er veel mensen over de vloer komen en drankjes genuttigd worden is het ook belangrijk versnaperingen te hebben. Regelmatig zijn een paar kleine hapjes niet voldoende en dan kunt u het beste voor het volledige buffet gaan, ons feestbuffet!

Bij een feestbuffet van Hapjesschaal.nl kunt u rekenen op een volledig verzorgde maaltijd voor al uw gasten. De buffetten worden per persoon besteld en gratis bezorgd, zo kan u exact uitrekenen hoeveel u nodig heeft en weet u gelijkt wat de prijs ervan is. Wij komen het buffet helemaal verzorgd brengen en ophalen. U hoeft niks schoon te maken en kunt het zo weer terug geven aan ons! Wij regelen alles zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om het eten en de volledige aandacht kunt leggen op het feestje en uw gasten.

De 3 verschillende Feestbuffet opties.

Wij hebben drie verschillende smakelijke opties in ons assortiment. Feestbuffet met fruit, salade en desserts, Feestbuffet met fruit en salade en Feestbuffet zonder fruit & salade. Zo kunt u gemakkelijk kiezen wat het beste bij u past. De drie opties hebben verschillende prijzen zodat u alleen betaald wat nodig heeft. Dit zit er in ieder feestbuffet bij Hapjesschaal.nl: bami, nasi, mihoen, gepaneerde kipfilet, kipkluifjes, borrelhapjes, kipsatés, verschillende soorten gehaktballen, kipspiesjes. Stokbrood met sausjes, mini broodjes, Turks brood, rauwkost, kroepoek en een overvloed aan koude hapjes en tapas! Wilt u graag met fruit en salade? Dan kunt u het beste kiezen voor de optie Feestbuffet met fruit en salade. Fruit en salade aangevuld met ook onze heerlijke desserts? Kiest u dan voor deze optie Feestbuffet met fruit, salade en desserts.

Heeft u een feestje waar de gasten niet een hele maaltijd hoeven maar alleen een aantal lekkere hapjes? Dan kunt u het beste onze andere categorieën bekijken zoals onze Hapjes-boxen, Hapjes en Tapasschalen of onze losse Elektrische Hapjespannen. Voor ieder feestje hebben we een smakelijke oplossing!

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte bestelling. Laat het smaken!