Halal hapjes bestellen bij Hapjesschaal.nl

Halal hapjes laten cateren door ons is een goede keuze! Wij gebruiken hoge kwaliteit echte halal producten en maken hiervan heerlijke hapjes. Het is ook mogelijk een samengestelde halal maaltijd voor een hele groep te bestellen! Gasten op je feestje die alleen halal eten? Maak je geen zorgen, wij zorgen voor de hapjes zodat jij lekker kunt genieten van het feest.

Wij denken dat iedereen moet eten wat hij of zij graag wil en wij helpen graag bij het verzorgen van de gewenste hapjes. Onze halal opties bestaan onder andere uit Mini halal burgers, een zacht broodje met een halal burger, komkommer, sla, kool, en een pickle! Ook heerlijk zijn onze halal hapjesschalen met wraps, pasteitjes, balletjes en saté.

Als je vragen of speciale wensen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!

Wat is “halal” eten?

Halal staat voor “rein” en “toegestaan”, het is een islamitische term om aan te geven wat wel en niet is toegestaan voor moslims. Hierbij gaat het om handelingen en producten waarbij onderscheid gemaakt wordt of iets wel of niet halal is. Met uiterste zorg leveren wij je hapjes die voldoen aan de normen en eisen van halal eten. We nemen jouw geloof en wensen uitermate serieus en letten extra goed op bij het samenstellen van je bestelling. Wij zorgen voor de hapjes, jij voor het gezellige feestje. Laat het smaken!

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte bestelling.

Titel

Go to Top