Algemene voorwaarden

Hapjesschaal.nl

Hapjesschaal.nl is een catering bestel site.
Het hoofdkantoor bevindt zich aan de Haansbergseweg 20 5121 LJ Rijen

Bedrijfsinformatie
hapjesschaal.nl is geregistreerd in het handelsregister onder nummer 18068338, btw-nummer NL813524490B01

1. Definitie
In de algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis:
A hapjesschaal.nl hierna te noemen’ Hapjesschaal’ B: opdrachtgever.Een opdrachtgever is een rechtspersoon die gebruik maakt van de diensten van Hapjesschaal.

2. Bestellingen
De opdrachtgever kan bestellingen 24 uur per dag, 7 dagen per week plaatsen op Hapjesschaal.nl. Bestellingen dienen tenminste 1 dag voorafgaand aan leverdatum gedaan te worden voor 12.00 uur. Hapjesschaal is gerechtigd om een bestelling te weigeren of te leveren.

3. Bezorging
Hapjesschaal bezorgt maandag tot en met zaterdag. De door hapjesschaal opgegeven levertijden zijn slechts een indicatie. Overschrijding van de leveringstermijn geeft geen recht op schadevergoeding en evenmin recht om de bestelling te annuleren, dan wel de overeenkomst te ontbinden. Alle rechten en aanspraken zoals in deze voorwaarden, gelden ook voor de door hapjesschaal ingeschakelde derden.
Mocht er iets ontbreken in uw bestelling, bepaald Hapjesschaal.nl de hoogte van de eventuele schade en het moment van terugbetalen.

3.1 Aflevering
Je kunt je bestelling thuis of op een locatie laten bezorgen, indien er niemand aanwezig is dan zal hapjesschaal naar eigen inzicht de bestelling bij de entree achterlaten of trachten de hapjes bij een nabijgelegen adres te bezorgen of mee retour nemen. Het geeft in geen enkel geval recht op herbezorging.

4. Prijzen
Alle prijzen vermeld op de website van hapjesschaal zijn inclusief BTW, er geldt een minimale bestel besteding van 80,00 euro per afleverlocatie. Prijzen zijn onder voorbehoud van druk en zetfouten en wijzigingen.

5. Herroepingsrecht
Voor je aankoop geldt een annuleringstermijn van 2 dagen voor levering. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen de bestelling kosteloos te annuleren. Indien de bestelling al betaald is, krijg je in dat geval binnen 14 dagen je geld terug.

6. Imperfectie
Heeft u bij uw bestelling opgemerkt dat er iets mis is dan is dit helaas niet mogelijk om dit dezelfde dag na te leveren, hapjesschaal bezorgt landelijk en is in de meeste gevallen niet in de gelegenheid om het te kunnen herstellen. Dit geldt ook voor de meegeleverde toebehoren. Omdat Hapjesschaal ‘s nachts produceert en vaak ook ‘s nachts wordt aangeleverd, kunnen er soms manco’s zijn, en kiest Hapjesschaal voor een zo goed mogelijk alternatief, de geleverde producten kunnen daardoor afwijken van de foto’s.
Mocht u ontevreden zijn over 1 van onze producten dan vragen we altijd het bestelde retour voor inspectie. Zonder onze inspectie kunnen we uw klacht niet in behandeling nemen.

7. Allergenen
Hapjesschaal biedt geen aangepaste producten aan op het gebied van allergen, onze hapjes kunnen sporen bevatten van: gluten, koemelk, kippenei, pinda, noten, soja, tarwe. Vis en schaaldieren worden niet verwerkt in ons bedrijf. We kunnen niet garant staan voor gezondheidsklachten voortkomend uit een allergie. Hapjesschaal is niet verplicht om op allergenen aanvragen in te gaan.

8. Vriendelijkheid
Mocht er iets fout zijn gegaan bij uw bestelling (wij zijn ook mensen), wees dan respectvol. Hapjesschaal is ook respectvol naar de klant. Wij doen ten aller tijden ons best uw bestelling zo zorgvuldig mogelijk voor u in orde te maken.