Kerst en feestdagen catering

Bekijk hieronder alle productcategorieën of lees verder over welke hapjes wij tijdens kerst en de feestdagen bezorgen.

Voor de lekkerste kerst en feestdagen catering ben je bij Hapjesschaal.nl aan het juiste adres. Van hotwings tot gehaktballetjes en van wraps tot een tafel vol met hapjes, wij bezorgen het op iedere gewenste locatie. Onze service eindigt bovendien niet in het weekend, maar gaat ook dan gewoon door. Hapjesschaal.nl bezorgt je buffethapjes alle 7 dagen van de week! Als je vragen of speciale wensen hebt kan je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!

Servicegerichte bedrijfscatering

Tijdens de kerst en feestdagen is het natuurlijk enorm van belang dat je hapjes op tijd aanwezig zijn! Wanneer je bij ons voor 12:00 in de middag bestelt, heb je het morgen in huis. Zo zijn zelfs de last-minute bestellingen geen probleem bij Hapjesschaal want wij verzorgen het voor je! Wij bezorgen 6 dagen per week bij een minimale bestelling van €80. Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 06-23227983.

Kerst en feestdagen hapjes bestellen bij Hapjesschaal

Wij geven je diverse mogelijkheden als ideale kerst en feestdagen catering. Vul hierboven je postcode in en klik op onze feestdagen categorie voor een overzicht wat we bij jou leveren tijdens kerst en de feestdagen! Na het veilig online betalen op onze website wordt je door ons op de hoogte gehouden van je bestelling. Laat het jou en je gasten smaken! Fijne feestdagen!

  • Voor 12:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • 6 dagen per week, maandag t/m zaterdag.
  • Klantgericht en scherp geprijsd.

Wat anderen zeggen over Hapjesschaal.nl