Kerst en feestdagen catering

Loopt het water je al in de mond? Vul hieronder jouw postcode en gewenste bezorgdatum in om te kijken welke hapjes wij tijdens Kerst en feestdagen bezorgen.

Voor de lekkerste kerst en feestdagen catering ben je bij Hapjesschaal.nl aan het juiste adres. Van hotwings tot gehaktballetjes en van wraps tot een tafel vol met hapjes, wij bezorgen het op iedere gewenste locatie. Onze service eindigt bovendien niet in het weekend, maar gaat ook dan gewoon door. Hapjesschaal.nl bezorgt je buffethapjes alle 7 dagen van de week! Als je vragen of speciale wensen hebt kan je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!

Servicegerichte bedrijfscatering

Tijdens de kerst en feestdagen is het natuurlijk enorm van belang dat je hapjes op tijd aanwezig zijn! Wanneer je bij ons voor 12:00 in de middag bestelt, heb je het morgen in huis. Zo zijn zelfs de last-minute bestellingen geen probleem bij Hapjesschaal want wij verzorgen het voor je! Wij bezorgen gratis 7 dagen per week bij een minimale bestelling van €80. Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 06-23227983.

Kerst en feestdagen hapjes bestellen bij Hapjesschaal

Wij geven je diverse mogelijkheden als ideale kerst en feestdagen catering. Vul hierboven je postcode in en klik op onze feestdagen categorie voor een overzicht wat we bij jou leveren tijdens kerst en de feestdagen! Na het veilig online betalen op onze website wordt je door ons op de hoogte gehouden van je bestelling. Laat het jou en je gasten smaken! Fijne feestdagen!

  • Vandaag besteld? Morgen in huis!
  • 7 dagen per week, ook op zondag.
  • Klantgericht en scherp geprijsd.

Wat anderen zeggen over Hapjesschaal.nl