Catering Noord-Holland

Vul hieronder jouw postcode en gewenste bezorgdatum in om te kijken welke hapjes wij in Noord-Brabant bezorgen.

Heb je iets te vieren en zoek je een uitstekende, maar niet al te dure cateraar? Dan ben je voor Noord-Holland en de rest van Nederland aan het juiste adres bij Hapjesschaal. Wij cateren je feestje of andere gelegenheid met onder andere lunch & broodjes, hapjespannen, feestbuffetten, hapjes & tapastafels en high tea’s. Wij verzorgen ook speciale wensen zoals vegetarische hapjes en halal hapjes. Catering van gevarieerde maaltijden en hapjes, warm en koud, in heel Noord-Holland.

Servicegerichte catering in Noord-Holland

Als je bij ons voor 12:00 uur s ’middags bestelt heb je het morgen in huis voor je feestje of andere gelegenheid. Zo zijn zelfs de last-minute bestellingen geen probleem bij Hapjesschaal want wij verzorgen het voor je! Wij bezorgen 7 dagen per week gratis thuis bij een minimale bestelling van €80. Als je vragen hebt kan je altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 06-23227983.

Bestellen bij Hapjesschaal

Bij Hapjesschaal catering Noord-Holland kan je jouw hapjesschalen en hapjespannen eenvoudig online bestellen. Je kunt je postcode invullen in onze adres checker om zo te zien welk aanbod wij in jouw regio leveren. Na het veilig online betalen op onze website wordt je door ons op de hoogte gehouden van je bestelling. Laat het jou en je gasten smaken!

  • Vandaag besteld? Morgen in huis!
  • 7 dagen per week, ook op zondag.
  • Klantgericht en scherp geprijsd.

Wat anderen zeggen over Hapjesschaal.nl