Feestbuffet bestellen

Bekijk hieronder alle productcategorieën of lees verder over welke feestbuffetten we bij jou bezorgen.

We kennen het allemaal, de feestjes! Gezellig een feest met familie, vrienden of beiden. Wanneer er veel mensen over de vloer komen en drankjes genuttigd worden is het ook belangrijk versnaperingen te hebben. Regelmatig zijn een paar kleine hapjes niet voldoende en dan kan je het beste voor het volledige buffet gaan, ons feestbuffet!

Bij een feestbuffet van Hapjesschaal.nl kan je rekenen op een volledig verzorgde maaltijd voor al je gasten. De buffetten worden per persoon besteld en gratis bezorgd, zo kan je exact uitrekenen hoeveel je nodig hebt en weet je gelijk wat de prijs ervan is. Wij komen het buffet helemaal verzorgd brengen en ophalen. Je hoeft niks schoon te maken en kunt het zo weer terug geven aan ons! Wij regelen alles zodat jij je geen zorgen hoeft te maken om het eten en de volledige aandacht kunt leggen op het feestje en je gasten.

De 3 verschillende Feestbuffet opties.

Wij hebben drie verschillende smakelijke opties in ons assortiment. Feestbuffet met fruit, salade en desserts, Feestbuffet met fruit en salade en Feestbuffet zonder fruit & salade. Zo kun je gemakkelijk kiezen wat het beste bij je past. De drie opties hebben verschillende prijzen zodat je alleen betaalt wat je nodig hebt. Dit zit er in ieder feestbuffet bij Hapjesschaal.nl: bami, nasi, mihoen, gepaneerde kipfilet, kipkluifjes, borrelhapjes, kipsatés, verschillende soorten gehaktballen, kipspiesjes. Stokbrood met sausjes, mini broodjes, Turks brood, rauwkost, kroepoek en een overvloed aan koude hapjes en tapas! Wil je graag met fruit en salade? Dan kan je het beste kiezen voor de optie Feestbuffet met fruit en salade. Fruit en salade aangevuld met ook onze heerlijke desserts? Kies dan voor deze optie Feestbuffet met fruit, salade en desserts.

Heb je een feestje waar de gasten niet een hele maaltijd hoeven maar alleen een aantal lekkere hapjes? Dan kun je het beste onze andere categorieën bekijken zoals onze Hapjes-boxen, Hapjes en Tapasschalen of onze losse Elektrische Hapjespannen. Voor ieder feestje hebben we een smakelijke oplossing!

  • Voor 12:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • 6 dagen per week, maandag t/m zaterdag.
  • Klantgericht en scherp geprijsd.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte bestelling. Laat het smaken!

Wat anderen zeggen over Hapjesschaal.nl