Verjaardag Catering

Bekijk hieronder alle productcategorieën of lees verder over welke hapjes wij tijdens jouw verjaardag bezorgen.

Heb je iets te vieren en zoek je een uitstekende, maar niet al te dure cateraar? Dan ben je voor jouw verjaardag catering aan het juiste adres bij Hapjesschaal. Wij cateren je feestje of andere gelegenheid met onder andere lunch & broodjes, hapjespannen, feestbuffetten, hapjes & tapastafels, high tea’s en nog veel meer! Wij verzorgen ook speciale wensen zoals vegetarische hapjes en halal hapjes. Catering van gevarieerde maaltijden en hapjes, warm en koud, in heel Nederland.

Servicegerichte catering voor je verjaardag

Als je bij ons voor 12:00 in de middag bestelt heb je het morgen in huis voor je feestje. Zo zijn zelfs de last-minute bestellingen geen probleem bij Hapjesschaal want wij verzorgen het voor je! Wij bezorgen 6 dagen per week thuis bij een minimale bestelling van €80. Als je vragen hebt kan je altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 06-23227983.

Bestellen bij Hapjesschaal

Bij Hapjesschaal catering kun je jouw hapjesschalen en hapjespannen gemakkelijk online bestellen. Je kan je postcode invullen in onze adres checker om zo te zien welk aanbod wij in jouw regio leveren. Na het veilig online betalen op onze website wordt je door ons op de hoogte gehouden van je bestelling. Laat het jou en je gasten smaken!

  • Voor 12:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • 6 dagen per week, maandag t/m zaterdag.
  • Klantgericht en scherp geprijsd.

Wat anderen zeggen over Hapjesschaal.nlVerjaardag Catering Amsterdam