Vegetarische hapjes bestellen bij Hapjesschaal.nl

Bekijk hieronder alle productcategorieën of lees verder over welke vegetarische hapjes we bij jou bezorgen.

Vegetarische hapjes als aanvulling op een buffet of andere bestelling. Het is ook mogelijk een samengestelde vegetarische maaltijd voor een hele groep te bestellen! Je hoeft je geen zorgen te maken over speciale wensen van je gasten, wij zorgen voor de hapjes.

Door veel vraag naar vegetarische opties hebben we hier een speciaal assortiment voor gemaakt. We hebben onder andere broodjes, wraps en balletjes. Allemaal van heerlijke vegetarische en vlees vervangende ingrediënten. Bij een vegetarische groep heb je meer dan voldoende keuze om een hele tafel goed te vullen. Het is ook mogelijk om een aantal kleine toevoegingen voor een aantal van je vegetarische gasten te doen. Zo kan je een groep gasten ontvangen waarbij een aantal van je gasten speciale vegetarische wensen heeft. Iedereen voorzien van heerlijke hapjes! Als je vragen of speciale wensen hebt kun je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!

Niet “anders” maar gewoon lekker eten!

De term vegetarisme komt uit het Engelse woord vegetarian. Het eerste stuk van dit woord is afgeleid van het woord vegetable, wat “groente” betekent. Hapjesschaal is ervan overtuigd dat wij lekkere vegetarische hapjes kunnen verzorgen voor je gasten zodat je gast zich niet anders voelt, maar gewoon kan genieten van lekkere hapjes net zoals iedere gast. Steeds meer mensen zijn volledig vegetariër of variëren gewoon graag en eten zelden of weinig vlees. Wij denken dat iedereen dit voor zichzelf moet bepalen, wij zorgen voor de opties. Laat het smaken!

  • Voor 12:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • 6 dagen per week, maandag t/m zaterdag.
  • Klantgericht en scherp geprijsd.

Wat anderen zeggen over Hapjesschaal.nl