Sommige producten levert Hapjesschaal alleen regionaal. Vul a.u.b. je postcode in om te zien of wij dit product in jouw postcodegebied leveren.


Vegetarische hapjes

U bevindt zich hier:Home/Vegetarische hapjes

Vegetarische hapjes bestellen bij Hapjesschaal.nl

Vegetarische hapjes als aanvulling op een buffet of andere bestelling. Het is ook mogelijk een samengestelde vegetarische maaltijd voor een hele groep te bestellen! U hoeft zich geen zorgen te maken over speciale wensen van uw gasten, wij zorgen voor de hapjes.

Door veel vraag naar vegetarische opties hebben we hier een speciaal assortiment voor gemaakt. We hebben onder anderen broodjes, wraps en balletjes. Allemaal van heerlijke vegetarische en vlees vervangende ingrediënten. Bij een vegetarische groep heeft u meer dan voldoende keus om een hele tafel goed te vullen. Het is ook mogelijk om een aantal kleine toevoegingen voor een aantal van uw vegetarische gasten te doen. Zo kunt u een groep gasten ontvangen waarbij een aantal van uw gasten speciale vegetarische wensen heeft. Iedereen voorzien van heerlijke hapjes! Als u vragen of speciale wensen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!

Niet “anders” maar gewoon lekker eten!

De term vegetarisme komt uit het Engelse woord vegetarian. Het eerste stuk van dit woord is afgeleid van het woord vegetable, wat “groente” betekent. Hapjesschaal is ervan overtuigd dat wij lekkere vegetarische hapjes kunnen verzorgen voor uw gasten zodat uw gast zich niet anders voelt maar gewoon kan genieten van lekkere hapjes net zoals iedere gast. Steeds meer mensen zijn volledig vegetarisch of variëren gewoon graag en eten zelden of weinig vlees. Wij denken dat iedereen dit voor zichzelf moet bepalen, wij zorgen voor de opties. Laat het smaken!

U kunt altijd contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte bestelling.