Bedrijfscatering

Bekijk hieronder alle productcategorieën of lees verder over wat voor catering wij voor je bedrijf verzorgen.

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maar na het ontbijt komt de lunch! Heerlijke vers gemaakte broodjes en andere lekkernijen bezorgd bij jou op kantoor voor je zakelijke lunch. Regelmatig leveren wij onze broodjes bij kantoren met vergaderingen en meetings. Zo kun je je focussen op het werk wat gedaan moet worden die dag. Geen zorgen over waar en hoe je de lunch gaat verzorgen, wij nemen de verantwoordelijkheid voor een goed verzorgde lunch! Door onze heerlijke middag brandstof kan er weer hard gewerkt worden de rest van de dag. Als je vragen of speciale wensen hebt kun je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!

Servicegerichte bedrijfscatering

Als je bij ons voor 12:00 in de middag bestelt heb je het morgen bij je op kantoor. Zo zijn zelfs de last-minute bestellingen geen probleem bij Hapjesschaal want wij verzorgen het voor je! Wij bezorgen 6 dagen per week op kantoor. Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 06-23227983.

Bestellen bij Hapjesschaal

Hapjesschaal.nl geeft je diverse mogelijkheden om je ideale lunch samen te stellen. Het is mogelijk om een lunch box te kiezen die al door ons samengesteld is voor een heerlijke lunch met 6 personen of 12 personen (voor meer personen neemt alsjeblieft contact met ons op). De lunchtafel is een vooraf samengestelde optie die alle mogelijke lekkernijen heeft zodat je nooit iets tekort zal komen! Voor een vooraf samengestelde optie met alleen broodjes is de tapa broodjes mix een ideale keus! Naast onze vooraf samengestelde opties kun je ook losse broodjes toevoegen aan een bestelling of een bestelling zelf samenstellen. Na het veilig online betalen op onze website wordt je door ons op de hoogte gehouden van je bestelling. Laat het jou en je gasten smaken!

  • Voor 12:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • 6 dagen per week, maandag t/m zaterdag.
  • Klantgericht en scherp geprijsd.

Wat anderen zeggen over Hapjesschaal.nl