Elektrische Hapjespan Bestellen

Bekijk hieronder alle productcategorieën of lees verder over welke elektrische hapjespannen we bij jou bezorgen.

Onze elektrische hapjespannen zijn een heerlijke optie voor een warme maaltijd. De eerste opties zijn vooraf samengestelde maaltijd en hapjes opties: onze hapjespan compleet. Je kunt ook losse pannen met diverse vullingen bij je bestelling voegen. Als je een kleine aanvulling bij je hapjespan (compleet) zoekt, bekijk dan bijvoorbeeld onze hapjes en tapasschalen. Gegarandeerd een heerlijk verzorgde avond met hapjes naar jouw keuze.

Wist je dat wij bij Hapjesschaal.nl het eerste bedrijf waren die met de elektrische hapjespan begonnen zijn? Zo hebben we onze recepten al jarenlang kunnen perfectioneren! Je kunt een pan in bruikleen nemen waarbij je geen omkijken hebt naar het schoonmaken, wij halen het weer op en maken het schoon!

Zoet en hartig

Wij variëren onze samengestelde opties met hartige en zoete lekkernijen want een heerlijke maaltijd kan je het beste afsluiten met een zoete traktatie. Geen zoetekauwen op je feestje? Dan hebben we genoeg andere opties voor je! Onze samengestelde opties en lossen hapjespannen & koude hapjes bieden genoeg keuze voor ieder feestje! Warme pannen met bami, mihoen, nasi, gepaneerde kipfilet, gehaktballetjes, kipwings en sateetjes. Koude hapjes, 4 soorten wraps, koude schotel, verschillende desserts, tomaten brood, knoflookbrood en nog meer!

Warm in 30 minuten!

De hapjespan is elektrisch en verwarmt je hapjes binnen 30 minuten op stand 1. Hoe lekker is het om je hapjes en maaltijd op te kunnen warmen zonder de pannen te hoeven wassen! Laat dat maar aan ons over, zo kun jij met volledige aandacht het feestje op rolletjes laten lopen.

  • Voor 12:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • 6 dagen per week, maandag t/m zaterdag.
  • Klantgericht en scherp geprijsd.

Wat anderen zeggen over Hapjesschaal.nl