High Tea bestellen bij Hapjesschaal.nl

Bekijk hieronder alle productcategorieën of lees verder over welke high tea we bij jou bezorgen.

Eindelijk is ‘ie daar! Onze heerlijke High Tea is nu in het assortiment toegevoegd en klaar om jouw middag compleet te maken. Een door ons samengestelde High Tea in samenwerking met Theebeleving voor een complete en unieke High Tea ervaring.

Wij vinden dat een goede High Tea een traktatie moet zijn. Een combinatie van hartige en zoete hapjes onder het genot van een kop thee. Onze High Tea boxen bevatten broodjes, wraps, donuts, chocolademousse, carrot cake, macarons, vanille muffins & bonbons. Zo dat is een hele mond vol! Wij leveren al deze heerlijke hapjes in een handige box zodat alles goed op zijn plaats blijft.

Als je vragen of speciale wensen hebt kun je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!

High Tea, yes please!

High tea komt van origine uit Engeland waarbij het daar wel op een ander tijdstip gedaan wordt dan hier in Nederland. In Engeland wordt de High Tea rond 18:00 uur gehouden. High Tea komt van origine uit ongeveer 1840. Rond deze periodes aten mensen maar twee maaltijden per dag. Vroeg in de ochtend en laat in de avond. Voordat het avondeten kwam kregen mensen al vaak honger en hier kwam de afternoon tea bij kijken. Thee en hapjes om de trek te stillen voor het avondeten. Wij zien een High Tea als een luxe lunch, een echte traktatie! Wij hebben onze High Tea ook echt samengesteld met de traktatie in gedachten, als je dit op tafel zet samen met uw vrienden of vriendinnen dan ben je van een traktatie verzekerd!

De High Tea is geschikt voor groepen, verjaardagen, bij huwelijksfeestjes, baby showers, familiereünies, personeelsuitjes of een zakelijke bijeenkomst.

  • Voor 12:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • 6 dagen per week, maandag t/m zaterdag.
  • Klantgericht en scherp geprijsd.

Wat anderen zeggen over Hapjesschaal.nl