Communie Catering

Bekijk hieronder alle productcategorieën of lees verder over welke hapjes wij voor je communieviering bezorgen.

De communie is bijna! Je zoekt natuurlijk een uitstekende, maar niet al te dure cateraar. Dan ben je voor de communie van jouw kind aan het juiste adres bij Hapjesschaal.

Wij cateren het feestje met onder andere lunch & broodjes, hapjespannen, feestbuffetten en hapjes & tapas tafels en nog veel meer! Zo kunnen wij een communie buffet verzorgen, kleine hapjes voor bij de koffie of beiden. Wij verzorgen ook speciale wensen zoals vegetarische hapjes. Catering van gevarieerde maaltijden en hapjes, warm en koud, in heel Nederland.

Servicegerichte catering voor de communie

De communie ver van tevoren plannen is een must, net zoals een goed verzorgde catering. Bij ons kun je ver vooruit plannen óf last-minute bestellen. Zo weet je zeker dat jouw gasten niks tekort komen op de grote dag. Als je bij ons voor 12:00 in de middag bestelt heb je het morgen in huis of op locatie voor het feestje. En onthoud: zelfs last-minute bestellingen zijn geen probleem bij Hapjesschaal want wij verzorgen het! Wij bezorgen 6 dagen per week thuis. Als je vragen hebt kunt je altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 06-23227983.

  • Voor 12:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • 6 dagen per week, maandag t/m zaterdag.
  • Klantgericht en scherp geprijsd.

Wat anderen zeggen over Hapjesschaal.nl