Catering Overijssel

Kies hieronder een productcategorie om te kijken welke hapjes wij in Overijssel bezorgen.

Heb je iets te vieren en zoek je een uitstekende, maar niet al te dure cateraar? Dan ben je voor Overijssel en de rest van Nederland aan het juiste adres bij Hapjesschaal. Wij cateren je feestje of andere gelegenheid met onder andere lunch & broodjes, hapjespannen, feestbuffetten, hapjes & tapastafels en high tea’s. Wij verzorgen ook speciale wensen zoals vegetarische hapjes en halal hapjes. Catering van gevarieerde maaltijden en hapjes, warm en koud, in heel Overijssel.

Servicegerichte catering in Overijssel

Als je bij ons voor 12:00 uur ‘s middags bestelt heb je het morgen in huis voor je feestje of andere gelegenheid. Zo zijn zelfs de last-minute bestellingen geen probleem bij Hapjesschaal want wij verzorgen het voor je! Wij bezorgen 6 dagen per week thuis bij een minimale bestelling van €80. Als je vragen hebt kan je altijd contact opnemen met ons via e-mail of telefoon: 06-23227983.

Bestellen bij Hapjesschaal

Bij Hapjesschaal catering Overijssel kan je jouw hapjesschalen en hapjespannen eenvoudig online bestellen. Kies je producten uit onze smakelijke categorieën en vervolgens je gewenste bezorgdatum bij het afrekenen. Na het veilig online betalen op onze website wordt je door ons op de hoogte gehouden van je bestelling. Laat het jou en je gasten smaken!

  • Voor 12:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • 6 dagen per week, maandag t/m zaterdag.
  • Klantgericht en scherp geprijsd.

Wat anderen zeggen over Hapjesschaal.nl