Elektrische hapjespan bestellen

Elektrische Hapjespan Bestellen

Onze elektrische hapjespannen zijn een heerlijke optie voor een warme maaltijd. De eerste opties zijn vooraf samengestelde maaltijd en hapjes opties: onze hapjespan compleet. U kunt ook losse pannen met diverse vullingen bij uw bestelling voegen. Als u een kleine aanvulling bij uw hapjespan (compleet) zoekt, bekijk dan bijvoorbeeld onze hapjes en tapasschalen. Gegarandeerd een heerlijk verzorgde avond met hapjes naar uw keus.

Wist u dat wij bij Hapjesschaal.nl het eerste bedrijf waren die met de elektrische hapjespan begonnen zijn? Zo hebben we onze recepten al jarenlang kunnen perfectioneren! U kunt een pan in bruikleen nemen waarbij u geen omkijken heeft naar het schoonmaken, wij halen het weer op en maken het schoon!

Zoet en hartig.

Wij variëren onze samengestelde opties met hartige en zoete lekkernijen want een heerlijke maaltijd kunt u het beste afsluiten met een zoete traktatie. Geen zoetekauwen op uw feestje? Dan hebben we genoeg andere opties voor u! Onze samengestelde opties en lossen hapjespannen & koude hapjes bieden genoeg keus voor ieder feestje! Warme pannen met bami, mihoen, nasi, gepaneerde kipfilet, gehaktballetjes, kipwings en sateetjes. Koude hapjes, 4 soorten wraps, koude schotel, verschillende desserts, tomaten brood, knoflookbrood en nog meer!

Warm in 30 minuten!

De hapjespan is elektrisch en verwarmt uw hapjes binnen 30 minuten op stand 1. Hoe lekker is het om uw hapjes en maaltijd op te kunnen warmen zonder de pannen te hoeven wassen! Laat dat maar aan ons over, zo kunt u met volledige aandacht het feestje op rolletjes laten lopen.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen.
Laat het smaken!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Titel

Go to Top