Buffet hapjes voor iedereen

Voor de lekkerste buffet hapjes bent u bij Hapjesschaal.nl aan het juiste adres. Van hotwings tot gehaktballetjes en van wraps tot een complete hapjestafel, wij bezorgen het op iedere gewenste locatie. Onze service eindigt bovendien niet in het weekend, maar gaat ook dan gewoon door. Hapjesschaal.nl bezorgt uw buffethapjes alle 7 dagen van de week!

Waarmee mogen we u van dienst zijn?

De hoeveelheid buffet hapjes die u bestelt is natuurlijk afhankelijk van de grootte van uw gezelschap. Hapjesschaal.nl heeft voor ieder gezelschap een passend aanbod. Een groot gezelschap van zo’n 25 personen? Bekijk dan onze partytafel, het mini broodjes hapjes buffet (1.80m lang) of onze lunch tafel. Uiteraard kunt u ook naar hartenlust combineren met onze wat kleinere hoeveelheden buffet hapjes.

Hapjesschaal.nl staat altijd voor service en kwaliteit. Alle buffet hapjes, voor zowel grote als kleine gezelschappen, smaken optimaal en worden prachtig geserveerd. De buffet hapjes worden geleverd op een schaal, plateau of etagère óf in een elektrische pan waarmee u de buffet hapjes eenvoudig opwarmt.

Bestellen

Loopt het water u al in de mond? Bekijk dan ons aanbod en bestel uw buffet hapjes direct. Wij bezorgen gratis door heel Nederland. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 06-23227983.