Sommige producten levert Hapjesschaal alleen regionaal. Vul a.u.b. je postcode in om te zien of wij dit product in jouw postcodegebied leveren.


Cateraar Breda

U bevindt zich hier:/Cateraar Breda
Cateraar Breda2017-08-22T13:38:19+02:00

Catering in Breda nodig? Cateraar Hapjesschaal

Heeft u een jubileum of iets anders te vieren en zoekt u een uitstekende catering in Breda? Denk dan eens aan cateraar Hapjesschaal voor kip, hapjes en tapas. Want cateraar Hapjesschaal bezorgt 7 dagen per week in Breda, Den Bosch, Dordrecht, Eindhoven, Roosendaal of Tilburg.

Maak het iedereen naar wens

Hapjesschaal is een ervaren en servicegerichte catering service in Breda. Bij Hapjesschaal heeft u ruim de keus uit verschillende kiphapjes en andere vleeshapjes, wraps en mini tapa broodjes. Wij verzorgen de perfecte bedrijfscatering op uw feest, lunch of een gezellige avond. U kunt bij ons terecht voor koude en warme gerechten. Deze serveren wij een elektrisch verwarmde pan.

De beste catering in Breda

Haverland Kip, Hapjes & Tapas is gevestigd in Waalwijk. Dat wij de beste cateraar in Breda en verre omgeving zijn, blijkt wel uit de hoge kwaliteit van de kip- en vleeshapjes die wij leveren en onze exclusieve tapas. Kiest u voor Hapjesschaal, dan krijgt u de allerbeste catering in Breda. U kunt uw bestelling heel eenvoudig online plaatsen.

Wil je weten welke hapjes wij bij jou thuis bezorgen? Vul dan hieronder jouw postcode in.


Sommige producten levert Hapjesschaal alleen regionaal. Vul a.u.b. je postcode in om te zien of wij dit product in jouw postcodegebied leveren.

Heeft u een vraag?