Sommige producten levert Hapjesschaal alleen regionaal. Vul a.u.b. je postcode in om te zien of wij dit product in jouw postcodegebied leveren.


Cateraar Roosendaal

U bevindt zich hier:/Cateraar Roosendaal
Cateraar Roosendaal2017-08-22T13:39:09+02:00

Cateraar Hapjesschaal verzorgt uw catering in Roosendaal

Zoekt u uitstekende catering in Roosendaal? Cateraar Hapjesschaal bezorgt warme en koude gerechten op elke gewenste locatie. En dat 7 dagen per week. Dus óók op zondag!

Voor elk wat wils

Cateraar Hapjesschaal, een initiatief van Haverland, verzorgt catering in Roosendaal en heel Brabant en delen van de Randstad. U heeft ruim de keus uit kip, hapjes en tapas. Bij de catering van Hapjesschaal in Roosendaal kunt u ook terecht voor een high tea en alle ingrediënten voor een geslaagde barbecue. Als u vandaag kiest voor de catering in Roosendaal van Hapjesschaal, worden de gewenste hapjesschalen en hapjespannen morgen in Roosendaal en omgeving bezorgd. U betaalt veilig en gemakkelijk bij ontvangst met onze mobiele pinautomaat, maar natuurlijk kan het ook contant.

Hapjesschaal catering in Roosendaal

U kunt direct catering in Roosendaal en omgeving bestellen op de bestelpagina van de ervaren cateraar Hapjesschaal. U betaalt wanneer wij onze hapjesschalen of high tea bij u in Rossendaal en omstreken komen afleveren. Heeft u nog vragen en kunt u het antwoord niet op deze website vinden? Dan kunt u ons altijd bellen op: 06-23227983.

Wil je weten welke hapjes wij bij jou thuis bezorgen? Vul dan hieronder jouw postcode in.


Sommige producten levert Hapjesschaal alleen regionaal. Vul a.u.b. je postcode in om te zien of wij dit product in jouw postcodegebied leveren.

Heeft u een vraag?