Cateraar Hapjesschaal verzorgt uw catering in Roosendaal

Zoekt u uitstekende catering in Roosendaal? Cateraar Hapjesschaal bezorgt warme en koude gerechten op elke gewenste locatie. En dat 7 dagen per week. Dus óók op zondag!

Voor elk wat wils

Cateraar Hapjesschaal, een initiatief van Haverland, verzorgt catering in Roosendaal en heel Brabant en delen van de Randstad. U heeft ruim de keus uit kip, hapjes en tapas. Bij de catering van Hapjesschaal in Roosendaal kunt u ook terecht voor een high tea en alle ingrediënten voor een geslaagde barbecue. Als u vandaag kiest voor de catering in Roosendaal van Hapjesschaal, worden de gewenste hapjesschalen en hapjespannen morgen in Roosendaal en omgeving bezorgd. U betaalt veilig en gemakkelijk bij ontvangst met onze mobiele pinautomaat, maar natuurlijk kan het ook contant.

Hapjesschaal catering in Roosendaal

U kunt direct catering in Roosendaal en omgeving bestellen op de bestelpagina van de ervaren cateraar Hapjesschaal. U betaalt wanneer wij onze hapjesschalen of high tea bij u in Rossendaal en omstreken komen afleveren. Heeft u nog vragen en kunt u het antwoord niet op deze website vinden? Dan kunt u ons altijd bellen op: 06-23227983.

Wil je weten welke hapjes wij bij jou thuis bezorgen? Vul dan hieronder jouw postcode in.

[postcode_box]