Catering in en om Tilburg van cateraar Hapjesschaal

Heeft u iets te vieren op uw bedrijf en zoekt u een uitstekende, maar niet al te dure cateraar? Dan bent u voor Tilburg en omgeving aan het juiste adres bij Hapjesschaal. Want deze uitstekende cateraar bezorgt gevarieerde hapjesschalen en hapjespannen met warme gerechten in Tilburg en heel Brabant.

Servicegerichte cateraar in Tilburg

Hapjesschaal is een ervaren en servicegerichte cateraar voor Tilburg, Brabant en een deel van de Randstad. Met de bedrijfscatering van Hapjesschaal kunt u zorgeloos lunchen, borrelen of dineren bij u op de werkplek. Wij bieden u ruim de keus uit verschillende kiphapjes, vleeshapjes, wraps, mini broodjes en tapas. U kunt bij deze flexibele en professionele cateraar zelfs de dag van te voren uw bestelling doorgeven! En dat wel 7 dagen per week, en dus ook op zondag.

Bestellen bij Hapjesschaal

Bij cateraar Hapjesschaal kunt u uw hapjesschalen en hapjespannen eenvoudig online bestellen. Betalen doet u wanneer de cateraar uw hapjes bij u in Tilburg of elders in Brabant komt afleveren. U betaalt contant of u kunt gebruik maken van onze mobiele pinapparaat.

Wil je weten welke hapjes wij bij jou thuis bezorgen? Vul dan hieronder jouw postcode in.

[postcode_box]