Sommige producten levert Hapjesschaal alleen regionaal. Vul a.u.b. je postcode in om te zien of wij dit product in jouw postcodegebied leveren.


Catering Oosterhout

U bevindt zich hier:/Catering Oosterhout
Catering Oosterhout2017-08-22T13:39:39+02:00

Smakelijke catering in Oosterhout en omstreken door Hapjesschaal

Goede catering in Oosterhout of omgeving? Hapjesschaal.nl helpt u graag verder. Wij bezorgen 7 dagen in de week de lekkerste hapjes op elke gewenste locatie. Heerlijk van smaak en scherp geprijsd.

Ruime keus

Bij Hapjesschaal.nl kunt u terecht voor diverse kipproducten, vleeshapjes en tapas. Kiest u voor onze catering in Oosterhout, Tilburg, Waalwijk of zelfs Breda, dan garanderen wij u de meest heerlijke verse producten.

Hapjesschaal.nl serveert al deze hapjes op elegante wijze. U heeft de keus uit diverse door ons samengestelde schalen, maar zelf iets samenstellen kan natuurlijk ook. Onze catering professionals in Oosterhout doen er alles aan om het culinaire deel van uw evenement te doen slagen.

Catering bestellen

Het bestellen van catering in Oosterhout, Tilburg en de rest van de omgeving, kan direct hier op de website. U betaalt pas wanneer wij de spullen bij u komen afleveren. Heeft u vragen waarvan u het antwoord niet op deze website kunt vinden, schroom dan niet om te bellen naar: 06-23227983. Wij laten niets een perfecte catering in Oosterhout e.o. in de weg staan.

Wil je weten welke hapjes wij bij jou thuis bezorgen? Vul dan hieronder jouw postcode in.


Sommige producten levert Hapjesschaal alleen regionaal. Vul a.u.b. je postcode in om te zien of wij dit product in jouw postcodegebied leveren.

Heeft u een vraag?