Catering Vlaardingen

Kijk snel welke hapjes wij in Vlaardingen bezorgen.

Heb je iets te vieren en zoek je een uitstekende, maar niet al te dure cateraar? Dan ben je voor Vlaardingen en de rest van Nederland aan het juiste adres bij Hapjesschaal. Wij cateren je feestje of andere gelegenheid met onder andere lunch & broodjes, hapjespannen, feestbuffetten, hapjes & tapastafels en high tea’s. Wij verzorgen ook speciale wensen zoals vegetarische hapjes en halal hapjes. Catering van gevarieerde maaltijden en hapjes, warm en koud, in heel Vlaardingen.

Servicegerichte catering in Vlaardingen

Als je bij ons voor 12:00 uur s bestelt heb je het morgen in huis voor je feestje of andere gelegenheid. Zo zijn zelfs de last-minute bestellingen geen probleem bij Hapjesschaal want wij verzorgen het voor je! Wij bezorgen 6 dagen per week in heel Nederland!. Als je vragen hebt kan je altijd contact opnemen met ons via e-mail (voorkeur) of telefoon: 06-23227983.

Bestellen bij Hapjesschaal

Bij Hapjesschaal catering Vlaardingen kan je jouw hapjesschalen en hapjespannen eenvoudig online bestellen. Na het veilig online betalen op onze website wordt je door ons op de hoogte gehouden van je bestelling. Laat het jou en je gasten smaken!

  • Vandaag voor 12:00 uur besteld? Morgen in huis!
  •  6 dagen per week, zondag geen leveringen.
  • Klantgericht en scherp geprijsd.

Wat anderen zeggen over Hapjesschaal.nl