Hapjes en catering

Heerlijke hapjes en een perfecte catering? Maak dan een afspraak bij Hapjesschaal.nl! Dé specialist op het gebied van kip, hapjes en tapas. Een perfecte aanvulling op speciale gelegenheden binnen uw bedrijf of bij u thuis. Wij beloven dat iedereen zal genieten.

Smakelijk eten!

Hapjesschaal.nl heeft een erg breed aanbod smakelijke hapjes die wij graag op de door u gewenste locatie bezorgen. Onze catering met een diversiteit aan hapjes is iedere keer weer een feest. Lekkere gehaktballetjes, smakelijke saté of heerlijke kipkluifjes. We brengen ze allemaal voor u mee. Uiteraard zijn er ook een hoop andere mogelijkheden voor wat betreft de hapjes tijdens de catering. Op onze bestelpagina kunt u ze op uw gemak bekijken. Alle hapjes wordt door onze cateringprofessionals bij u thuis bezorgd en fraai gepresenteerd. Wij zorgen voor tafels, kleden en het serveerservies.

Uw wensen

Loopt het water u al in de mond? Bestellen kan eenvoudig online. Geef ons uw wensen wat betreft de hapjes door en de catering wordt op de gewenste dag op de gewenste locatie bezorgd. Dat wordt smullen!

Wil je weten welke hapjes wij bij jou thuis bezorgen? Vul dan hieronder jouw postcode in.

[postcode_box]