Sommige producten levert Hapjesschaal alleen regionaal. Vul a.u.b. je postcode in om te zien of wij dit product in jouw postcodegebied leveren.


Hapjesschaal bestellen

U bevindt zich hier:/Hapjesschaal bestellen
Hapjesschaal bestellen2017-08-22T13:39:50+02:00

Smakelijke hapjesschaal bestellen

Een lekkere hapjesschaal bestellen? Dat kan maar op 1 adres. Hapjesschaal.nl natuurlijk! Bestellen kan bij ons heel eenvoudig online door een keuze te maken uit het brede assortiment. U vindt ze allemaal op onze duidelijke bestelpagina.

Zin in iets lekkers?

Als u ervoor kiest bij ons een hapjesschaal te bestellen geniet u zeker weten van hapjes van de beste kwaliteit. Wij bereiden de hapjes dagelijks vers in onze eigen keuken. Te veel keus? Geen probleem! Door onze scherpe prijzen bestelt u gemakkelijk een extra hapjesschaal erbij. Wat dacht u van onze Hapjesschotel XXL vierkant of rond? Of de fraaie Wrap etagère? Wij hebben voor ieder wat wils.

Bij Hapjesschaal.nl kunt u bestellen voor iedere gelegenheid en voor elke gezelschap. Bij ons heeft u altijd:

  • De beste kwaliteit
  • Een goede service
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding

Direct een hapjesschaal bestellen

Het bestellen van een hapjesschaal kan eenvoudig via de bestelpagina. Neemt u rustig een kijkje. De betaling geschiedt bij aflevering. Heeft u verder nog vragen? Schroom niet om ze te stellen via: 06-23227983.

Wil je weten welke hapjes wij bij jou thuis bezorgen? Vul dan hieronder jouw postcode in.


Sommige producten levert Hapjesschaal alleen regionaal. Vul a.u.b. je postcode in om te zien of wij dit product in jouw postcodegebied leveren.

Heeft u een vraag?