Lunch en Broodjes bestellen in Amsterdam

Bekijk hieronder alle productcategorieën of lees verder over welke lunch & broodjes we bij jou in Amsterdam bezorgen.

Lunch en broodjes bestellen in Amsterdam. Ook leveren wij onze heerlijke lunch en broodjes in Amsterdam! Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maar na het ontbijt komt de lunch! Heerlijke vers gemaakte broodjes en andere lekkernijen bij je thuis bezorgd voor privé en zakelijke gelegenheden.

Regelmatig leveren wij onze lunch en broodjes in Amsterdam met vergaderingen en meetings of wanneer er bijvoorbeeld iemand jarig is. Dit is gemakkelijk en ontzorgend zodat jij je kan focussen op het werk wat gedaan moet worden die dag. Geen zorgen over waar en hoe u de lunch gaat verzorgen, wij nemen de verantwoordelijkheid voor een goed verzorgde lunch! Door onze heerlijke middag brandstof kan er de rest van de dag weer hard gewerkt worden. Naast de zakelijke lunch verzorgen wij ook je lunch thuis in Amsterdam. Wanneer er een feestje is of bijvoorbeeld een uitgebreide familie lunch, wij hebben de perfecte ontzorging! Of het nu zakelijk of privé is, als je vragen of speciale wensen hebt kan je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!

Lunch box, Lunchtafel, Tapa broodjes mix of los bestellen

Hapjesschaal.nl geeft je diverse mogelijkheden om je ideale lunch samen te stellen. Het is mogelijk om een lunch box te kiezen die al samengesteld is door ons voor een heerlijke lunch met 6 personen of 12 personen (voor meer personen neem alsjeblieft contact met ons op). De lunchtafel is een vooraf samengestelde optie die alle mogelijke lekkernijen heeft zodat je nooit iets tekort zal komen! Voor een vooraf samengestelde optie met alleen broodjes is de tapa broodjes mix een ideale keus! Naast onze vooraf samengestelde opties kan je ook losse broodjes toevoegen aan een bestelling of een bestelling zelf samenstellen.

  • Voor 12:00 uur besteld? Morgen in huis!
  • 6 dagen per week, maandag t/m zaterdag.
  • Klantgericht en scherp geprijsd.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte bestelling.
Hapjesschaal, de beste optie om je lunch en broodjes te bestellen in Amsterdam!

Wat anderen zeggen over Hapjesschaal.nl