Mini broodjes voor elke gelegenheid

Heeft u ze al gezien? Onze nieuwste toppers in het assortiment. Hét smakelijke alternatief voor de standaard hapjes op uw feestje, babyshower óf ander evenement: Mini broodjes!
Hapjesschaal maakt er een een uitdaging van om van elke gebeurtenis een feestje te maken. Met de verse mini broodjes van Hapjesschaal maakt u korte metten met de standaard ’kaas & worst’ plankjes en serveert u uw gasten iets bijzonders waarvan ze zullen opkijken en smullen.

Hoe maken we onze verse mini broodjes?

Het brood dat we gebruiken wordt elke ochtend vers door de bakker afgebakken. De rauwkost en salade die op onze frisse mini broodjes zit wordt ook vers gemaakt en zorgt ervoor dat uw bestelling er altijd kleurrijk en vrolijk uitziet.
Wij sauzen het broodje voor u af en bezorgen deze kant- en klaar bij u thuis of op het werk.

Bijzondere belegde mini broodjes

Hapjesschaal.nl biedt een ruime keuze aan van de lekkerste broodjes. Neem bijvoorbeeld onze Hamburgertjes, Mini broodjes hete kip of onze tapa broodjes met spinata en olijf of probeer onze variant met brie, honing en walnoot. Zelfs voor de vegetariërs hebben we speciale, smakelijke Mini vega burgers. Zodat ook zij smullen van onze vers belegde broodjes.
Ook voor een bedrijfslunch kunnen we een variatie leveren van onze verschillende broodjes. Neem bijvoorbeeld de Lunchbox voor 6 personen of de Lunchbox voor 12 personen als u met een groter gezelschap bent. Hierin zitten niet alleen broodjes, maar ook donuts, mousse, stukjes wraps en koude hapjes.
En als u echt niet kan kiezen kunt u altijd kiezen voor onze Tapa broodjes mix. Hierin zit een mix van 25 overheerlijke mini broodjes met verschillende soorten speciaal beleg

We bezorgen de mini broodjes bij u thuis in een kleurrijke, oranje box. De broodjes zitten in de box verpakt om u zo optimaal mogelijk te laten genieten van de verse smaken.

Wil je weten welke broodjes wij bij jou thuis bezorgen? Vul dan hieronder jouw postcode in.

[postcode_box]