Tapas aan huis laten bezorgen

U geniet graag van de heerlijkste tapas, maar u hebt geen zin om naar een restaurant te gaan? Laat uw tapas dan aan huis bezorgen. Gewoon voor u en uw partner of tijdens een speciale gelegenheid. Onze tapas zijn zo lekker dat u altijd wel een reden vindt om iets te vieren!

Spaanse sferen

Tapas zijn van oorsprong Spaanse aperitief hapjes, maar raken ook in Nederland steeds meer ingeburgerd. Naast een drankje en een goed gesprek doen tapas het erg goed. Met tapas aan huis kunt u op uw gemak allerlei hapjes en smaken proberen en zit u niet direct vol. Hapjesschaal.nl laat u genieten van diverse Nederlandse en Spaanse tapas aan huis. Van kipkluifjes, Javaanse balletjes en borrelboutjes tot pittige spiesjes met olijf, kipfilet met gerookte ham en lekkere tortilla’s. U bepaalt zelf welke tapas u aan huis wilt laten bezorgen.

Direct bestellen

Genoeg gelezen en wilt u de tapas nu wel graag proeven? Via onze bestelpagina kunt u heel simpel uw tapas aan huis bestellen. Geef uw gegevens door en de dag dat u van de tapas aan huis wilt genieten en wij doen de rest. Eet smakelijk alvast!

Wil je weten welke hapjes wij bij jou thuis bezorgen? Vul dan hieronder jouw postcode in.

[postcode_box]