Tapas laten bezorgen waar u wilt

Van tapas kunt u heerlijk genieten. Deze van oorsprong Spaanse hapjes zijn niet al te groot en zorgen voor een ware smaakexplosie. Wij bezorgen de tapas graag bij u aan huis of op locatie. Ook tijdens speciale bedrijfsgelegenheden doen tapas het namelijk erg goed. Er is voldoende keus voor iedereen en door de variatie is er altijd iets wat iedereen lekker vindt.

Voor iedereen

Hapjesschaal.nl kan uw tapas overal bezorgen. Wij bieden een diversiteit van hapjes aan voor zowel grote, als kleine gezelschappen vanaf 4 personen. Eerst even zelf proeven? Of een kleine groep vrienden? Dan bieden onze kleine tapasschalen uitkomst. Is er sprake van een groot gezelschap en wilt u echt uitpakken? Kies dan uit het Hapjesplateau incl. mini broodjes van 1.80m lang of de Mega hapjesschaal incl. 2 hapjespannen. Beiden echte aanraders!

Al deze tapas bezorgen we 7 dagen per week tegen voordelige prijzen. Desgewenst maken we de presentatie van uw tapas ook in orde. Bij het bezorgen van de tapas zorgen we ervoor dat het geheel er schitterend uitziet.

Vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheid uw tapas te laten bezorgen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 06-23227983. Wilt u direct een bestelling plaatsen om uw tapas te laten bezorgen? Ga dan naar onze bestelpagina.

Wil je weten welke hapjes wij bij jou thuis bezorgen? Vul dan hieronder jouw postcode in.

[postcode_box]