Tapas buffet voor iedereen

Zou u graag genieten van een hapje bij een speciale gelegenheid, maar wilt u niet hetzelfde als altijd op tafel zetten? Kies dan eens voor een tapas buffet. Heerlijke kleine hapjes die uw smaakpapillen steeds weer verbazen. Dankzij het kleine formaat nodigen tapas uit om allemaal geproefd te worden. Je blijft er van eten.

Wat we u bieden

Hapjesschaal.nl kan diverse tapas aan huis of op de zaak bezorgen. Voor een compleet tapas buffet bent u bij ons ook aan het juiste adres. Van wraps tot pittige spiesjes met olijf en van kleine tapas broodjes tot ketjap satés. Ons buffet is een welkome aanvulling bij iedere gelegenheid.

Wanneer u kiest voor een tapas buffet van Hapjesschaal.nl hoeft u zelf bijna niets te doen. U bestelt het gewenste buffet en bepaalt de dag, wij komen het bezorgen en zorgen voor een geweldige presentatie. Desgewenst maken we gebruiken van onze tafels en kleden of van de tafels die u zelf al heeft staan.

Ook voor u een heerlijk tapas buffet

Lijkt het u wat om tijdens die speciale gelegenheid te genieten van een lekker tapas buffet? Bestel het dan vandaag nog. Onze bestelpagina toont u de mogelijkheden. Betalen hoeft pas wanneer wij het smakelijke tapas buffet bij u komen bezorgen.

Wil je weten welke hapjes wij bij jou thuis bezorgen? Vul dan hieronder jouw postcode in.

[postcode_box]