Tapas laten thuisbezorgen – geen probleem!

U wilt genieten van lekkere tapas, maar u wilt de deur niet uit? Kies er dan voor uw tapas te laten thuisbezorgen door Hapjesschaal.nl. In Brabant zijn wij de nr. 1 in tapas hapjes die u heerlijk thuis kunt nuttigen. Wij kunnen de tapas bij u thuisbezorgen in Den Bosch en Tilburg, Roosendaal en Oosterhout, Eindhoven en Breda en alles daar tussenin.

Wat wilt u eten?

Voordat we de tapas bij u thuisbezorgen zult u eerst een keus op onze bestelpagina moeten maken. Hier tonen wij u de heerlijkste tapas en andere hapjes. Nadat u uw bestelling heeft doorgegeven bezorgen wij de tapas op de gewenste dag bij u thuis. Wij leveren in de ochtend tussen 10.00 en 13.00 uur. In de weekenden kan dit eventueel wat later zijn.

Wist u trouwens dat wanneer u ons tapas laat thuisbezorgen, u nooit met rommel blijft zitten? Schalen, tafels en andere zaken die niet bij het afval kunnen komen wij de andere dag weer bij u ophalen. Zo kunt u zich met u gasten bezighouden en hoeft u zich geen zorgen te maken om het eten.

Bestelling plaatsen

Tapas thuisbezorgen gebeurt nadat u een bestelling heeft geplaatst. Heeft u vragen over de bestelprocedure of heeft u andere wensen wat betreft tapas, schroom dan niet om ons te bellen op: 06-23227983. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Wil je weten welke hapjes wij bij jou thuis bezorgen? Vul dan hieronder jouw postcode in.

[postcode_box]