Hapjes, tapas en borrelplateaus

Wij hebben voor ieder feestje een geschikte hapjes optie! Onze hapjes, tapas en borrelplateaus zijn een heerlijke toevoeging aan ieder feestje en horen perfect bij een drankje of borrel. Of het nu een feestje is in de late middag of in de avond, onze hapjes en tapas zullen hier perfect bij passen. Ben je op zoek naar een volledige maaltijd? Dan kun je mogelijk beter onze Feestbuffet opties bekijken.

Tapas komt van origine van het woord ‘tapa’ hiervan is de letterlijke Spaanse vertaling ‘deksel’. Deze benaming is ontstaan omdat er van origine in Spanje een drankje afgeschermd werd door er iets op te leggen. Dit werd dan met een sneetje stokbrood gedaan waar iets lekkers op zat. Zodoende is de tapasbar ontstaan! Traditioneel gezien werd er bier, wijn of sherry bij geschonken. Je kunt natuurlijk een drankje naar eigen keuze invullen! Wij zorgen voor de heerlijke hapjes bij je drankje.

Onze Hapjes en tapas tafels zijn groots. Voor grote groepen kunnen ze het beste gezien worden als een mooie toevoeging bij een drankje of borrel. Wij zien het niet als volledige maaltijd op je feest.

De tafel dekken we bij de bezorging volledig voor je op. De hapjes/tapas tafel en het tafelkleed krijg je in bruikleen. Bij enkele tafels krijg je ook nog elektrische hapjespannen in bruikleen waarin je de bestelde hapjes warm kunt maken.

De dag na de borrel of het feest kan je de spullen gewoon buiten zetten. Wij komen diezelfde dag de tafel en afwas nog ophalen. Lekker makkelijk!

Warm & Koud

Naast verschillende formaten hapjes en tapas tafels hebben we ook de variatie in warme en koude hapjes. Onze hapjes en tapas tafels variëren van opties met onder anderen olijfjes, chorizo, Italiaanse ham, saté, wraps, gehaktballetjes etc. Bekijk welke optie het beste bij je feestje past en laat het ons weten! Mogelijk is alleen een hapjes of tapas tafel niet genoeg, dan kan je altijd onze Mini broodjes, Warme hapjes, Koude hapjes, Feestbuffetten, Vegetarische hapjes of Halal hapjes bekijken. Proost op een smakelijk feestje!

Als je vragen hebt over onze bezorginformatie dan kun je hier onze meest gestelde vragen bekijken. Kom je er niet uit? Laat het ons weten. Wij helpen je graag!

Titel

Go to Top