Lunch en Mini Broodjes gratis bezorgd. Zakelijk en privé!

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maar na het ontbijt komt de lunch! Heerlijke vers gemaakte broodjes en andere lekkernijen bezorgd bij je thuis voor privé en zakelijke gelegenheden.

Regelmatig leveren wij onze broodjes bij kantoren met vergaderingen en meetings of wanneer er bijvoorbeeld iemand jarig is. Dit is gemakkelijk en ontzorgend zodat je kunt focussen op het werk wat gedaan moet worden die dag. Geen zorgen over waar en hoe je de lunch gaat verzorgen, wij nemen de verantwoordelijkheid voor een goed verzorgde lunch! Door onze heerlijke middag brandstof kan er weer hard gewerkt worden de rest van de dag. Naast de zakelijke lunch verzorgen wij ook je lunch thuis. Wanneer er een feestje is of bijvoorbeeld een uitgebreide familie lunch, wij hebben de perfecte ontzorging! Of het nu zakelijk of privé is, als je vragen of speciale wensen heeft kan je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat!

Lunch box, Lunchtafel, Tapa broodjes mix of los bestellen

Hapjesschaal.nl geeft je diverse mogelijkheden om je ideale lunch samen te stellen. Het is mogelijk om een enorm broodjes plateau te kiezen óf een lunch box voor 12 personen (voor meer personen neemt u alstublieft contact met ons op). De lunchtafel is een vooraf samengestelde optie die alle mogelijke lekkernijen heeft zodat je nooit iets tekort zal komen! Voor een vooraf samengestelde optie met alleen broodjes is de 25 mini broodjes mix een ideale keus! Naast onze vooraf samengestelde opties kan je ook losse broodjes toevoegen aan een bestellen of een bestelling zelf samenstellen.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor een op maat gemaakte bestelling.
Laat het smaken!

Titel

Go to Top