Koude hapjes bestellen

Van tapas kunt u heerlijk genieten. Deze van oorsprong Spaanse hapjes zijn niet al te groot en zorgen voor een ware smaakexplosie. Uw tapas bezorgen wij altijd gratis bij u thuis of op het werk. Ook tijdens speciale bedrijfsgelegenheden doen tapas het namelijk erg goed. Er is voldoende keus voor iedereen en door de variatie is er altijd iets wat iedereen lekker vindt.

Naast onze heerlijke koude tapas hapjes hebben we ook de verzorgde high tea voor in de middag. Neem eens een kijkje op onze high tea pagina, smakelijk!

Voor iedereen

Hapjesschaal.nl kan uw tapas overal thuisbezorgen. Wij bieden een diversiteit van tapas aan huis aan voor zowel grote, als kleine gezelschappen vanaf 4 personen. Eerst even zelf proeven? Of een kleine groep vrienden? Dan bieden onze kleine tapasschalen uitkomst. Is er sprake van een groot gezelschap en wilt u echt uitpakken? Voeg dan warme hapjes toe aan uw bestelling.

Al deze tapas bezorgen wij thuis tegen voordelige prijzen. Desgewenst maken we de presentatie van uw tapas ook in orde. Bij het thuisbezorgen van de tapas zorgen we ervoor dat het geheel er schitterend uitziet.

Titel

Go to Top