Warme hapjes bestellen

Onze warme hapjes variëren van volledige warme maaltijden tot warme borrelhapjes voor in de avond. Zo bieden we losse warme hapjes pannen aan met bijvoorbeeld kipkluifjes of balletjes maar ook nasi pannen, mini wrappen en party pancakes. We hebben vooraf samengestelde maaltijd en hapjes opties of losse warme hapjes die je individueel kunt bestellen of kan combineren. Gegarandeerd een heerlijk verzorgde avond met hapjes naar jouw keuze.

Wist je dat wij bij Hapjesschaal.nl het eerste bedrijf waren die met de elektrische hapjespan begonnen zijn? Zo hebben we onze recepten al jarenlang kunnen perfectioneren! Je kunt een pan in bruikleen nemen waarbij je geen omkijken hebt naar het schoonmaken, wij halen het weer op en maken het schoon! Wij hebben ook producten in een aluminium schaal, deze zijn eenvoudig in 15 à 30 minuten warm te maken afhankelijk van het product.

Zoet en hartig.

Onze samengestelde opties, lossen hapjespannen & koude hapjes bieden genoeg keuze voor ieder feestje! Warme pannen met bami, mihoen, nasi, gepaneerde kipfilet, gehaktballetjes, kipwings en sateetjes. Koude hapjes, 4 soorten wraps, tomaten brood, knoflookbrood en nog meer! We hebben ook onze befaamde Party Pancakes. Ideaal voor een kinderfeestje of de volwassen zoetekauw.

Warm in 15 à 30 minuten!

De hapjespan is elektrisch en verwarmt je hapjes binnen 30 minuten op stand 1. Hoe lekker is het om je hapjes en maaltijd op te kunnen warmen zonder de pannen te hoeven wassen! Laat dat maar aan ons over, zo kan je met volledige aandacht het feestje op rolletjes laten lopen. Onze aluminium schalen variëren van opwarm tijd tussen de 15 en de 30 minuten. Dit staat goed beschreven bij ieder product!

U kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen.

Titel

Go to Top